Διαφημιστικές υπηρεσίες

Η Net@Work δραστηριοποιείται και στο χώρο της διαφήμισης με ολοκληρωμένες υπηρεσίες παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Μέσα από την πείρα, την τεχνογνωσία, τις πρωτοποριακές ιδέες και τον άρτια τεχνικό εξοπλισμό της, προσφέρει τις ανταγωνιστικότερες και πιο πρωτότυπες λύσεις διαφήμισης που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς.

Σχεδιασμός και υλοποίηση επικοινωνιακής στρατηγικής


Συστήνεται εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την επικοινωνιακή στρατηγική της επιχείρισης σας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις του marketing και της αγοράς.

Εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας

Σήμα-λογότυπο
Επαγγελματική-εταιρική κάρτα
Φάκελος
Μπλοκ αποδείξεων-τιμολογίων

Διαφημιστικά – Επιχειρηματικά δώρα

Ημερολόγια, ατζέντες, στυλό, αναπτήρες, μπρελόκ, ρολόγια, διαφημιστικά ρούχα.
Πάνω από 12.000 πρωτότυπες επιλογές.

Δημιουργία – Εκτύπωση εντύπων


Αφίσες, Flyer, ημερολόγια, κατάλογοι, τιμοκατάλογοι, προσπέκτ, προσκλήσεις, συσκευασίες, αυτοκόλλητα, έντυπα όλων των ειδών.

 

Υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρισης, εξασφαλίζοντας της μια δυναμική παρουσία στο χώρο και εξοπλίζοντας την με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με εμάς

Η NetAtWork διαθέτει άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Ένας συνεργάτης μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.