Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση υπάρχει ένα σωστά σχεδιασμένο και δομημένο δίκτυο υψηλών επιδόσεων, το οποίο είναι αξιόπιστο, ευέλικτο και ασφαλές. Η Net@Work μπορεί να σας εξασφαλίσει την υλοποίηση άλλα και την αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου σας.

Εξοπλισμός


Η Net@Work συνεργάζεται με της μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως για να παρέχει στον ιδιώτη και στην επιχείρηση προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις τους. Σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε της ανάγκες σας και να προσφέρουμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή.


Σχεδιασμός και εγκατάσταση δικτύου/server


Η Net@Work αναλαμβάνει όλο το φάσμα της υποδομής του δικτύου, αναβαθμίζοντας το ήδη υπάρχον ή μελετώντας και εγκαθιστώντας ένα νέο, σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Επίσης παρέχονται λύσεις VPN που επιτρέπουν την σύνδεση των γραφείων της επιχείρησης σας μεταξύ τους ή και σύνδεση από το σπίτι στα γραφεία σας με απόλυτη ασφάλεια.


Τεχνική υποστήριξη


Η Net@Work βρίσκετε κοντά στους πελάτες τις οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστεί παρέχοντας πλήρη τεχνική κάλυψη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται στην διάθεση σας έως και 24 ώρες την ημέρα.

Υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρισης, εξασφαλίζοντας της μια δυναμική παρουσία στο χώρο και εξοπλίζοντας την με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με εμάς

Η NetAtWork διαθέτει άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Ένας συνεργάτης μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.