Ανάπτυξη εμπορικών εφαρμογών

Η μέχρι τώρα έντονη δραστηριότητα της Net@Work στον χώρο της πληροφορικής, έχει συντελέσει να αποκτηθεί μοναδική εμπειρία στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών που καλύπτουν διάφορους τομείς.

CRM

Ο όρος CRM (Customer Relationship Management) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις πρακτικές, το λογισμικό και τις εφαρμογές Internet μέσω των οποίων μια επιχείρηση μπορεί να κατανοήσει και να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες ενός υπάρχοντος ή μελλοντικού πελάτη. Το CRM είναι ουσιαστικά μια μεθοδολογία η οποία στηρίζεται στην εκτεταμένη χρήση βάσεων δεδομένων. Σε αυτές η εταιρεία τηρεί ένα πλήθος από πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να αυξήσουν τις πωλήσεις της είτε για να εξυπηρετηθεί καλύτερα η ήδη υπάρχουσα πελατεία της, γεγονός που θα αυξήσει τις πωλήσεις μακροπρόθεσμα!

 

ERP

ERP είναι τα αρχικά του Enterprise Resource Planning και σημαίνει προγραμματισμός των επιχειρηματικών πόρων. Είναι ένα σύστημα λογισμικού που στοχεύει να χρησιμεύσει ως σπονδυλική στήλη για ολόκληρη την επιχείρησή σας.

Το ERP ενσωματώνει τις βασικές επιχειρηματικές και διοικητικές διαδικασίες για να παρέχει μία υψηλού επιπέδου άποψη για το τι γίνεται στην επιχείρηση σας. Το ERP παρακολουθεί, τα οικονομικά της επιχείρησης, στοιχεία για το ανθρώπινο δυναμικό και (αν είναι εφικτό) πληροφορίες για την παραγωγή όπως πότε ένα προϊόν πρέπει να φύγει από τις αποθήκες και να πάει στα καταστήματα.

 

MRP

Το MRP είναι ένα Πληροφοριακό Σύστημα Παραγωγής. Καθορίζει ποσότητα και χρόνους για εξαρτώμενη ζήτηση προϊόντων. Δημιουργεί προγράμματα παραγωγής καθορίζοντας τα ακριβή εξαρτήματα και υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή ενός προϊόντος. Καθορίζει τις ακριβείς μονάδες από κάθε συστατικό προϊόν που απαιτούνται. Καθορίζει τις ημερομηνίες παραγγελίας αυτών των υλικών με βάση τους χρόνους υστέρησης (lead times).

Υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρισης, εξασφαλίζοντας της μια δυναμική παρουσία στο χώρο και εξοπλίζοντας την με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με εμάς

Η NetAtWork διαθέτει άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Ένας συνεργάτης μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.