Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Για να αντεπεξέλθουν οι σύγχρονες εταιρίες στις απαιτήσεις της ανταγωνιστικής κοινωνίας, κρίνεται απαραίτητη πλέον η ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή παρουσία είναι η παγκόσμια βιτρίνα της εταιρίας και αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η Net@Work προσφέρει στους πελάτες της ιστοσελίδες κατά παραγγελία, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη και όχι απλά προκατασκευασμένα πακέτα ιστοσελίδων χωρίς καμία ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες του. Η υπεροχή έναντι των έτοιμων πακέτων λογισμικού είναι αδιαμφισβήτητη: αναγνωρισμένος κώδικας με γνωστό τρόπο λειτουργίας, ελεγχόμενη ποιότητα, καλύτερες επιδόσεις, απεριόριστες δυνατότητες.


Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η Net@Work παρέχει φιλοξενία (hosting) στους δικούς της διακομιστές για τις εφαρμογές και ιστοσελίδες που αναπτύσσει ειδικά για τους πελάτες της. Η φιλοξενία γίνεται σε εξειδικευμένους διακομιστές υψηλής ποιότητας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως RAID αποθήκευση, επεξεργαστές με διπλούς ή τετραπλούς πυρήνες και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρισης, εξασφαλίζοντας της μια δυναμική παρουσία στο χώρο και εξοπλίζοντας την με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με εμάς

Η NetAtWork διαθέτει άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Ένας συνεργάτης μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.